Antioksidan Cilt Mezoterapileri; Mezoterapi hyaluronik asit, kolajen, vitamin, mineral, protein ve hücre yapımını arttıran elementlerin hazırlandığı bir tür ilaçtır. Yüz, boyun, göz, göz çevresi, dekolte, saç, bacak, karın, el ve ayaklarda cildin ihtiyacına göre hekim tarafından hazırlanır ve enjekte edilir.

Yüz Mezoterapisi (Mezolifting)

Yüz mezoterapisi (mezolifting) cildin yaşa ve dış etkenlerine bağlı olarak ciltteki sarkmalara ve kırışıklığa etki sağlayan cildi yenileyen bir yöntemdir.
Yüz mezoterapisinde hekim tarafından hazırlanan karışım mikro enjektörlerle cilt altına enjekte edilir. Herhangi bir ağrı veya acı hissedilmez.
Hekiminizin kontrolü sonrasında 1 ay arayla seanslar belirlenir. Seanslar genelde 2-10 arasındadır. 3-6 ayda bir yine hekiminizin belirlediği zaman aralıkları ile yaptıracağınız yüz mezoterapisinden daha etkili sonuçlar alırsınız. Mezolifting 20-30 dakika kadar sürer.

Boyun ve Dekolte Mezoterapisi

Cildin yaşlanması ve genetik faktörlerden meydana gelen çene altındaki yağ dokusu sarkmalara neden olarak yüzün çene hattının kaybolmasına sebep olur. Antioksidan cilt mezoterapileri ile bu sorunlar ortadan kaldırılır. Dekolte mezoterapisi de yine yaşın verdiği problemleri halleder. Boyun ve Dekolte Mezoterapisi ile hem cildin elastikiyetinin ve kolajenin artması hem de cildi nemlenerek yenilenmesi hedeflenir.

Göz Mezoterapisi

Göz ve göz çevresinde zamanla elastikiyet kaybı yalanır ve göz kapakları düşer, ince kırışıklıklar meydana gelir. Ayrıca alt göz kapakları da gevşer ve torbalanma olur. Göz mezoterapisi, genetik faktörler ve yaşın verdiği etkilerden oluşan mor halkalar, ince kırışıklıklar, göz kapağındaki ödem ve gözaltı torbalanmalarını ortadan kaldırır.
Göz mezoterapisinin içeriğindeki vitamin, kolajen ile cildin sıkılaşmasını sağlar; antioksidanlar ile dolaşımı hızlandırarak hücre yenilenmesine yardımcı olur. Göz mezoterapisi seans sayısına hekiminiz karar verir. Genelde haftada bir veya 15 günde bir uygulanır.

Saç Mezoterapisi

Saç mezoterapisi, saçın köklerini güçlendirmek, saçların daha canlı ve parlak olmasını sağlamak için yapılır. Saç mezoterapisi hekiminiz saç probleminize göre hazırladığı karışımı ince iğneler yardımıyla saç derisine enjekte edilmesidir. Bu sayede kan dolaşımı artar, damarlar genişler ve bağ doku yenilenir.

Saç Mezoterapisinden Sonra

Saç mezoterapisi saçtaki probleme göre 5-10 seans arasında değişiklik gösterir. 20-25 dakika kadar süren bu uygulama 2 haftada bir uygulanır. kişinin durumuna göre bu süre azaltılıp uzatılabilir.
Antioksidan cilt mezoterapileri yaygın olarak bacak ve karın bölgesinde de tercih edilir. Bu bölgelerde meydana gelen bölgesel yağlanma ve selülit içinde oldukça fayda sağlar.

Antioksidan Cilt Mezoterapileri Nasıl Uygulanır?

Uygulama yapılacak olan bölge temizlenip dezenfekte edilir. Anestezik krem sürüldükten 20- 30 dakika kadar sonra cildinize özel hazırlanmış olan karışım küçük iğneler yardımıyla cildin altına veya üstüne verilir.

Antioksidan Cilt Mezoterapilerinin Faydaları Nelerdir?

Antioksidan Cilt Mezoterapileri Sonrasında Neler Yapılmalı?

İşlemden hemen sonra uygulamanın yapıldığı alanlarda küçük kabarıklık ve kızarıklık görülebilir. Ancak bunlar birkaç gün içerisinde kaybolurlar. Kişi isterse işlemden sonra günlük yaşama dönebilir.

Antioksidan Cilt Mezoterapileri Fiyatları 2022

Antioksidan Cilt Mezoterapileri Fiyatları 2022 hakkında bilgi almak için bizlere hemen ulaşabilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir